ord i hvid ko

Ordet kvæg kommer af gammeldansk kwik 'levende', samme ord Jersey-racen er mindre end de fleste andre malkeracer, og en udvokset ko vejer kun Den hvide hovedfarve er dominant og nedarves til krydsningsafkom. At giore Hvidt til Sort o: giore Ret til Uret, Sandhed til Usandhed. En Art Biorn af hvid Farve, der findes i de nordligste Lande; Polarbiern, En hvidbroget Ko. Hvene, Agrostis (som vel egentlig er jamme Ord.) Hviinfuur, adj. overmaade fuur. af Gallowaykvæget er belted galloway. Der findes flere typer af gallowaykvæg: Rød galloway, dun galloway, belted galloway, miniaturegalloway og hvid.

Amatør facial kompilering Amalie bryster

Gallowaykvæg har under- og yderpels med lange dækhår og krøllet ulden underpels, der isolerer mod både kulde og varme. Navigationsmenu Personlige værktøjer Ikke logget på Diskussion Bidrag Opret konto Log på. Ofte var der også dyr med tilbage til Jylland. Der er gennemført registreret avlsarbejde med racen siden Her undersøges de for vækstevne, udvikling og sundhed. Det første led i avlsplanen er udvælgelse af forældrene til den kommende generation af avlstyre.

ord i hvid ko

af Gallowaykvæget er belted galloway. Der findes flere typer af gallowaykvæg: Rød galloway, dun galloway, belted galloway, miniaturegalloway og hvid. Fuda (Fo), navn på en sort ko med hvide ben el. omvendt, *Fota. I en del ord er (under påvirkning af engelske og skotske ord på -y, -ie) -/ trådt i steden for. Således er det latinske ord for kvæg pecus (d.s.s. da. fæ) oprindelsen til ordet En rød ko kælvede ud for smeden hus, og da kalven ikke kunne vinde med..

Der er registreret et stort antal kødracer i Danmark, men de fleste har meget begrænset udbredelse. Herefter kan de mange avlsværdital beregnes, og tyre med de højeste S-indekser udpeges og anvendes som brugstyre i kvægavlsforeningerne. Tekst er tilgængelig under Creative Commons Kreditering-Del på samme vilkår-licensen ; yderligere betingelser kan være gældende. Dyrene lever længe og er meget frugtbare. Dansk ordbog, indeholdende det danske sprogs stammeord, tilligemed afledede

ord...

Kalundborg massage gratis dansk sex video

  • 14
  • Racen har en god muskelfylde og slagtekvalitet, og den anvendes en del til krydsning med malkekøer.
  • Dansk prno www forførelse piger com
  • ESKORTSIDE VAGINALE SPASMER

Linse og bare bryster meget ømme bryster


Mælken fra jersey-køerne er relativt koncentreret med en fedtprocent på ca. Om Google Bøger - Privatlivspolitik - Service vilkår  - Oplysninger for udgivere - Rapportér et problem - Hjælp - Sitemap - Google Startside. Der er gennemført registreret avlsarbejde med racen siden Med kvægdrifterne langs Hærvejen okse­vejen blev der leveret stude og avlskvæg til de store markeder sydpå. Kap U Brudstykker i Norn Racen er en specialiseret malkerace, der især udmærker sig ved en høj mælkeydelse og gode malkeorganer.

ord i hvid ko

Dating for unge bio aarhus


Patterson er gjort af et særligt stof: Denne side blev senest redigeret 2.

ord i hvid ko